«Θα αντιμετωπίζω τα θέματα ως αναπληρωτής Δημάρχου και φυσικά θα προσπαθω για την δημοτική αρχή με όλες τις δυνάμεις μου».

Αυτό είναι το συμπέρασμα της σημερινής τοποθέτησης του αντιδημαρχου Στράτου Καρίκη, όταν εκλήθη να σχολιάσει την απόφαση του κ. Καμπουράκη για την καθιέρωση ημέρας συνάντησης του Δημάρχου με τους πολίτες, στο Δημαρχείο Ρόδου, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας.

Ο κ. Καρίκης διευκρίνισε πως απουσία του δημάρχου ο ίδιος θα προΐσταται και θα συντονίζει το έργο για την επικοινωνία των πολιτών ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο ίδιος θα προσφέρει σε όλα με όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε οι Ροδίτες και η Ρόδος να εξυπηρετούνται στο μέγιστο βαθμό.

Σε ερώτηση αν ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως αυτό θα το αποφασίσει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Με παρέμβαση του ο Γιώργος Τριάντος ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται από την δική του πλευρά θέμα υποιψηφιότητας και πως αποφάσισε να υπηρετεί τον δήμο της Ρόδου μέσα από την παράταξη που εξελέγη δημοτικός συμβουλος.

 1,060 total views,  2 views today