Καρίκης: Λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα θα δώσει η κατασκευή του έργου της Μεσογειακής Χάραξης

447

Σειρά συναντήσεων με τους βουλευτές του νομού θα έχει ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης  για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί.

Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στον Sky σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης με αφορμή τη συνάντηση που έγινε χθες με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μάνο Κόνσολα.

«Ο Μάνος Κόνσολας είναι κοντά στη δημοτική αρχή. Είναι άνθρωπος θετικός και προσφέρει στο Δήμο και στη Ρόδο. Θα μας βοηθήσει σε μια σειρά θεμάτων όπως  το Πανορθόδοξο Κέντρο το έργο της μεσογειακής χάραξης και άλλα.  Σε αυτό το πλαίσιο  ο δήμαρχος και εγώ τον συναντήσαμε για να συζητήσουμε για τα θέματα που αφορούν το νησί .Ο δήμαρχος θα έχει συναντήσεις με όλους τους βουλευτές το επόμενο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Καρίκης.

Στη συνάντηση όπως τόνισε ο κ. Καρίκης έγινε συζήτηση  και για τον τουρισμό που εξελίσσεται πολύ  καλά για τη Ρόδο.

Ωστόσο ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και δεν θα πρέπει να μπλοκάρουν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

«Ήταν μια δίωρη συνάντηση στη διάρκεια της οποία συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα . Θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε κάποιες διαδικασίες. Για το Πανορθόδοξο Κέντρο η δημοτική αρχή θέλει να προχωρήσει ώστε να λειτουργήσει και να ανεγερθεί και ο ναός του Πολιούχου της πόλεως Κωνσταντίνου Υδραίου . Για το έργο της μεσογειακής χάραξης πιστεύουμε πως θα λύσουμε τα γραφειοκρατικά προβλήματα ώστε  να κατασκευαστεί . Η ολοκλήρωση του θα δώσει λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο αρμόδιος υπουργός θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του για την υλοποίηση του », τόνισε ο κ. Καρίκης.