Καρνάβας : Αναμένουμε αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

251

Στις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε μιλώντας στον  Sky το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ.  Βασίλης Καρνάβας.

Όπως τόνισε κάλπες θα υπάρχουν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού .Στην πόλη υπάρχουν τρεις κάλπες στην αίθουσα του Ροδινιού.

«Θα υπάρχουν 12 σημεία σε όλο το  νησί όπου θα μπορούν να ψηφίσουν τα στελέχη τα μέλη και οι φίλοι μας. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00  το  πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το βράδυ.Στην  πόλη της Ρόδου η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Ροδινιού», τόνισε ο κ. Καρνάβας.

Ο κ. Καρνάβας προέβλεψε πως θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από την προηγούμενη διαδικασία.

«Θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα ψηφίσουν. Φιλοδοξούμε πανελλαδικά να ξεπεράσουμε τα 300.000 άτομα. Για τη Ρόδο αναμένουμε 2.000 άτομα . Στο νομό μπορούμε να έχουμε 3.500 με 4.000 άτομα», τόνισε ο κ. Καρνάβας και πρόσθεσε πως η διαδικασία θα κυλίσει ομαλά ενώ έχουν ληφθεί και όλα τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας.

Σε ερώτηση αν μπορούν να ψηφίσουν και άνθρωποι που ιδεολογικά ανήκουν σε άλλους κομματικούς χώρους  απάντησε πως είναι  δικό τους θέμα αν θα το πράξουν.

Όσο για το αν μέσω αυτής της διαδικασίας αλλοιωθεί το αποτέλεσμα τόνισε πως μπορεί κάτι τέτοιο να αντιμετωπιστεί.

«Τα μέλη και οι φίλοι μας που είναι αμιγώς ΠΑΣΟΚ είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν και αυτό.  Αυτοί που ψηφίζουν δεν είναι πρόβατα. Αν θα έρθουν και κάποιοι με αυτό το σκοπό είναι καλοδεχούμενοι.Το αφήνουμε στη συνείδηση τους» , δήλωσε.