Για αδιανόητη απόφαση να κατατάξουν τη Ρόδο στο “βαθύ κόκκινο”, λίγο πριν το άνοιγμα της νέας τουριστικής σεζόν, έκανε λόγο μιλώντας στον sky ο γιατρός και περιφερειακός σύμβουλος Θωμάς Σωτρίλλης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία εσπευσμένη κίνηση του ΕΟΔΥ.

“Πρόκειται για μία εσπευσμένη, αδιανόητη απόφαση του ΕΟΔΥ να κλείσει τα πάντα στο νησί, ενδεχομένως και για να προλάβει κάτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο κ. Σωτρίλλης υποστήριξε ότι το Νοσοκομείο Ρόδου δε θα μπορεί να καλύψει μία ενδεχόμενη μαζική έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έχουν φθάσει στα όρια τους, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και διαφυλάσσοντας την εικόνα της Ρόδου ενόψει της νέας τουριστικής χρονιάς, ώστε να επιστρέψουμε στο “πράσινο” χρώμα του χάρτη, που αποτυπώνει την επιδημιολογική εικόνα του κορονοϊού.

Τέλος, αναφορικά με τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου εκτός σειράς στη Χάλκη, ο κ. Σωτρίλλης είπε ότι ταυτίζεται με την απάντηση που έχει δώσει η κοινωνία, καθώς έγινε στη “ζούλα” τόσο από τον ίδιο, όσο και από άλλα προβεβλημένα στελέχη και αυτοδιοικητικούς της Νέας Δημοκρατίας, τη στιγμή που περιμένουν τη σειρά τους υπομονετικά οι κάτοικοι των νησιών και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες για να εμβολιασθούν.

 2,005 total views,  2 views today