Κατεπείγουσα προκαταρκτική διετάχθη για το γυναικολόγο

616

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του γυναικολόγου που υπηρετεί στη Ρόδο και κατηγορείται από δέκα συνολικά γυναίκες για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγελθεί στο Πταισματοδικείο και ενώπιον του αρμόδιου δικαστή έχουν κληθεί να βρεθούν και οι δέκα γυναίκες οι οποίες με μηνύσεις τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού.

Οι οχτώ πρώτες μηνύτριες κλήθηκαν και απάντησαν στα ερωτήματα που τους τέθηκαν.

Την Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν ακόμη δυο γυναίκες, ανεβάζοντας το αριθμό των θυμάτων του γυναικολόγου στις 10.

Τα θύματα επιβεβαίωσαν τα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις τους και εντύπωση προκαλούν κάποιες λεπτομέρειες στον τρόπο παρενόχλησης που ήταν κοινές σε όλα τα θύματα, ηλικίας από 20 ετών έως 55 ετών.

Φαίνεται πως ο γυναικολόγος ακολούθησε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις την ίδια μέθοδο προκείμενου να πετύχει το σκοπό του, δηλαδή να ικανοποιήσει τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις χωρίς να γίνει αντιληπτός, η τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Ωστόσο κάποιες βεβιασμένες κινήσεις όπως και η επίμονη του σε ένα παράδοξο και περίεργο τρόπο εξέτασης που ακολουθούσε, πρόδιδαν κάθε φορά τα αληθινά του κίνητρα.