Αναφορικά με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς αυτοδιοικητικών στελεχών της χώρας που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος που εμβολιάσθηκε στη Χάλκη, ο βουλευτής Ηλείας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στον sky τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα περιστατικά αφορούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε η στάση τους είναι καταδικαστέα, καθώς οι συγκεκριμένοι αξιωματούχοι αυτοδιοικητικοί επιδεικνύουν μία αλαζονική στάση και συμπεριφορά, προσπερνώντας και παραγκωνίζοντας τους πολίτες και ειδικά τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που περιμένουν υπομονετικά και καρτερικά να έρθει η σειρά τους για να εμβολιασθούν, σπεύδοντας οι ίδιοι να εμβολιασθούν εκτός σειράς.

“Αν αισθάνονται παιδιά ενός ανώτερου Θεού, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκαλούν τους πολίτες και προσβάλλουν το περί δικαίου αίσθημα και ειδικά τις ευπαθείς ομάδες”, είπε επιπροσθέτως ο κ. Κατρίνης.

 387 total views,  2 views today