Για προσπάθεια διάλυσης της  ΓΣΕΕ κατηγορεί την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ με αφορμή την εκκωφαντική σιωπή για τα έκτροπα στη Ρόδο που έγιναν η αιτία να τιναχτεί το συνέδριο της Συνομοσπονδίας στον αέρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπήρξε ουδεμία ανακοίνωση για τα επεισόδια και την επίθεση σε βάρος συνέδρων της ΓΣΕΕ,  αλλά ούτε και βοήθεια, προς τη Ρόδο,  που θα συνέβαλλε στη συνέχεια της διαδικασίας και τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σχεδόν 3 εικοσιτετράωρα μετά τα φαινόμενα βίας και τραμπουκισμού που είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του συνέδριου της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, η εκκωφαντική σιωπή   της κυβέρνησης τόσο την ημέρα της εισβολής στο χώρο που θα διεξαγόταν το συνέδριο,  αφού δεν μπήκαν στο κόπο να το   προστατεύσουν από  τους διάφορους γνωστούς  και αγνώστους, όσο και με την άρνηση τους να καταδικάσουν ξεκάθαρα  αυτές τις ενέργειες, δείχνει πλέον ότι συνειδητά η κυβέρνηση ευνοεί  τα σχέδια διάλυσης της ΓΣΕΕ.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, έστω και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους , ώστε να μην κυριαρχήσει η βία και ο τραμπουκισμός στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Είναι θέμα δημοκρατίας.

 228 total views,  2 views today