ΚΙΝΑΛ: Να δοθούν απαντήσεις για το κλειστό Γυμναστήριο του Αρχαγγέλου

131

Εξηγήσεις από το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζητά για το κλειστό Γυμναστήριο Αρχαγγέλου  η Νομαρχιακή Επιτροπή Νοτίου Συγκροτήματος του Κινήματος Αλλαγής .

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Μετά τα «αποκαλυπτήρια» από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για το τι πραγματικά συμβαίνει με το Κλειστό Γυμναστήριο Αρχαγγέλου, μόνο για άνευ προηγουμένου εμπαιγμό μπορούμε να μιλάμε από τους γαλάζιους τοπικούς άρχοντες απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία που επί τρία χρόνια είναι σε αναμονή.

Οι καλά στημένες «φιέστες» του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ρόδου συνεπικουρούμενοι από τον Υφυπουργό Αθλητισμού είναι η απόδειξη της ρήσης ότι «μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό».

Έπειτα από σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και Κώστα Σκανδαλίδη προς την αρμόδια Υπουργό κ. Λίνα Μενδώνη η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού έδειξε ότι τα γαλάζια στελέχη δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους, για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους και την ανακολουθία των δηλώσεών και των πράξεών τους.

Καλούμε τον δήμαρχο Ρόδου και τον Περιφερειάρχη να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στο λαό του Αρχαγγέλου για το πότε έλεγαν τελικά την αλήθεια, όταν διαβεβαίωνε η Περιφέρεια ότι τα χρήματα είναι δεσμευμένα και ονοματισμένα ή όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ Μάνο Κόνσολα ότι το έργο ως ΣΔΙΤ δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθεί από την Γ.Γ.Α.;

Αναμένουμε…