Σε δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες των τουριστικών πρακτορείων για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Δεν αποκλείεται να γίνει και συμβολικό κλείσιμο του αεροδρομίου όπως δήλωσε στο skyrodos.gr o πρόεδρος του Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κώστας Κατσίβας.
Όπως εξήγησε η κατάσταση στο αεροδρόμιο είναι απαράδεκτη και έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία των επισκεπτών του νησιού.

«Οι τουρίστες ελέγχονται δύο φορές. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση. Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι έλεγχοι αλλά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται αυτοί. Θα μας επιλέξουν ξανά οι επισκέπτες όταν τους ταλαιπωρούμε τόσο;», κατήγγειλε ο κ. Κατσίβας.

Όπως τόνισε ο κ. Κατσίβας οι τουρίστες υποχρεώνονται να περιμένουν για ώρες μέχρι να παραλάβουν τις αποσκευές τους.

“Το χειρότερο είναι ότι περιμένουν μέσα στον ήλιο. Τοποθετήσαμε τέντα  και μας την ξήλωσαν. Τώρα μας είπαν να βάλουμε …ομπρέλες. Δεν είναι κατάσταση αυτή”, είπε ο κ. Κατσίβας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κατήγγειλε ακόμη πως ενώ είμαστε στην 20η Ιουνίου στις αίθουσες από τις οποίες περνούν οι επιβάτες οι οροφές είναι ξηλωμένες στα πλαίσια εργασιών και κρέμονται καλώδια.

«Είναι δυνατό ακόμη να είναι ξηλωμένες οι οροφές και να κρέμονται καλώδια; Θα γίνει ατύχημα και θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα», είπε ο κ. Κατσίβας.

Ο κ. Κατσίβας όπως δήλωσε προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, το νέο δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη αλλά δεν έλαβε απάντηση.

« Προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά απάντηση δεν πήρα από κανένα. Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων θα ξεκινήσει κινητοποιήσεις γιατί δεν βλέπουμε άλλη οδό για να δοθεί λύση στο πρόβλημα», είπε ο κ. Κατσίβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Αεροδιακομιδές ασθενών προς Ρόδο και Ηράκλειο

Σε ερώτηση αν θα κλείσουν το αεροδρόμιο ο κ. Κατσίβας δήλωσε:
«Εξετάζουμε και αυτό το ενδεχόμενο γιατί δεν πάει άλλο με την απαράδεκτη κατάσταση στο αεροδρόμιο».

 118 total views,  2 views today