Κλείνει από αύριο Δευτέρα 22/2 και για 14 ημέρες το 3ο Γυμνάσιο Ρόδου, στο Βενετόκλειο, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε σε μαθήτρια, όπως έγραψε από το Σάββατο το skyrodos.gr, επιστρέφοντας στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης για δύο εβδομάδες.

Κανονικά θα λειτουργήσουν στο σχολικό συγκρότημα οι τάξεις του 1ου Γενικού Λυκείου. Μάλιστα σήμερα έγινε απολύμανση όλων των χώρων στα εργαστήρια, τις τάξεις, τους διαδρόμους, το κυλικείο κλπ., ενώ οι καθηγητές που διδάσκουν και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο θα απουσιάζουν, επειδή ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.

Σε ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη προς τους γονείς των μαθητών του Λυκείου, από τον Διευθυντή του σχολείου Βασίλη Ζήκα αναφέρονται τα εξής:

Αύριο Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 το Λύκειο θα λειτουργήσει κανονικά. Όπως είναι ήδη γνωστό στο Γυμνάσιο υπήρξε ένα κρούσμα μαθητή/τριας θετικό στον κορωνοϊό.(covid 19) Το Γυμνάσιο θα κλείσει για 14 ημέρες. Σήμερα έγινε σχολαστική απολύμανση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ του Βενετοκλείου, (Γυμνάσιο, Λύκειο, Εργαστήρια Η/Υ, Εργαστήρια Φυσικής, Χημ., Βιολογίας, Γυμναστήρια, Γραφεία, Αίθουσες αρχείων, διάδρομοι, σκάλες, WC, κυλικείο, κλπ).

Οι διάδρομοι του ισογείου θα είναι κλειστοί έτσι ώστε να μην διασχίζονται από μαθητές και καθηγητές του Λυκείου.

Το τμήμα στο οποίο ήταν το κρούσμα βρίσκεται (στο ισόγειο) ακριβώς δίπλα από το γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου.

Θα απουσιάζουν κάποιοι καθηγητές του Γυμνασίου που συμπληρώνουν ωράριο στο Λύκειο και είχαν εμπλοκή στο τμήμα που εντοπίστηκε το κρούσμα.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ για τη συνεργασία,

 535 total views,  4 views today