Τον έντονo προβληματισμό του για το θέμα με τη σχεδιαζόμενη παραχώρηση του πάρκου του Ροδινιού στη ΔΕΡΜΑΕ από το Δήμο Ρόδου, (το θέμα θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Κοινότητα) εξέφρασε ο πρόεδρος του σωματείου των εστιατόρων της Ρόδου Γιάννης Κλούβας, μιλώντας στον sky.

«Μήπως γίνεται για να βολέψουμε τους ημέτερους; Ο σκοπός θα είναι να βγει κάποιο κέρδος… Απλά επειδή υπάρχει από πίσω «ο κουμπαράς» του Δήμου, θα μπορούν να πληρώνονται οι υπάλληλοι. Αν το πάρει ιδιώτης, θα πληρώνει ένα ενοίκιο και θα έχει αυτός την ευθύνη και θα είναι θεμιτός ανταγωνισμός προς όλους εμάς που πληρώνουμε ενοίκια. Όταν το δουλεύει ο Δήμος χωρίς ενοίκιο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός κι απλά βολεύονται κάποιοι ημέτεροι».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέδειξε σήμερα το πρωί ο sky και όπως παραδέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάνθα Ζιώγου, βρίσκεται η πρόταση σε επεξεργασία, μέχρι την τελική μορφή της, ενώ έχει γίνει ήδη διαβούλευση με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΡΜΑΕ) κ.κ. Α. Καμπουράκη και Γ. Ιατρίδη αντίστοιχα.

 2,693 total views,  2 views today