Κλούβας: Εμείς λύνουμε τα προβλήματα των εστιατόρων !

198

Στη δημιουργία του νέου σωματείου που  περιλαμβάνει και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης  και της αναψυχής αναφέρθηκε μιλώντας σήμερα στον Sky ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννης Κλούβας.

«Δεν υπάρχει διαμάχη. Εμείς είμαστε αμιγώς στην εστίαση  αλλά υπάρχει χώρος και για την αναψυχή και την εστίαση. Προφανώς του συναδέλφους κάτι τους ενώνει. Ο συνδικαλισμός είναι καλό πράγμα», δήλωσε ο κ. Κλούβας.

Ο κ. Κλούβας αναφέρθηκε στις πάρα πολλές δράσεις και τα σεμινάρια που έχουν υλοποιηθεί από το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου καθώς και τις κινητοποιήσεις όταν υπήρχαν προβλήματα που απειλούσαν τον κλάδο.

«Εμείς  είμαστε ένα σωματείο για  όλο  το νησί. Εμείς μπήκαμε στο ΕΒΕΔ είμαστε στην ΠΟΕΣΕ και κάνουμε ευεργετικές δράσεις για το νησί μας. Δεν αφήνουμε όμως στο σωματείο μας  ανθρώπους που είναι προβληματικοί ή κράχτες  στην Π Ππόλη. Δεν καταλαβαίνω τι  είναι  αυτό που δεν τους καλύπτει σε μας», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κλούβας

Σε ερώτηση αν έγινε καμία συνάντηση με τη διοίκηση του άλλου σωματείου δήλωσε:

«Δεν ήρθε κανείς να μας βρει .  Δεν έχω καμία αγωνία εγώ να είμαι πρόεδρος. Δεν μπορώ να βρω αντικαταστάτη. Αν κάποιος να  θέλει με ευχαρίστηση θα δεχθώ να γίνει πρόεδρος  . Το θέμα είναι να λύνεις προβλήματα του κλάδου και όχι προσωπικά προβλήματα.  Εμείς κοιτάζαμε πως θα καλυτερέψουμε  τον κλάδο μας»