Τη συνεργασία του με τον κ. Στράτο Καρίκη θα ανακοινώσει και επίσημα πλέον μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο νέος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Οι συναντήσεις των επικεφαλής των δύο παρατάξεων έχουν ολοκληρωθεί και μένει μόνο η δημοσιοποίηση της συνεργασίας.

Βούληση του νέου δημάρχου είναι σύμφωνα με πληροφορίες να τεθούν σε εφαρμογή με στόχο την αναβάθμιση της Ρόδου τα προγράμματα και των δύο παρατάξεων.

Σε συμφωνία επί των προγραμμάτων είχε μιλήσει άλλωστε στον Sky ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα κ. Στράτος Καρίκης.

Είχε επισημάνει πως αυτό που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι το καλό το νησιού και η εφαρμογή των δύο προγραμμάτων .

Αρχικά είχε προγραμματιστεί οι ανακοινώσεις να γίνουν νωρίτερα . ¨Όμως οι νέος δήμαρχος Ρόδου θα πρέπει να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο στις 31 Αυγούστου. Ως εκ τούτου δεν είναι εφικτό να βρίσκεται στη Ρόδο την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτός ήταν ο λόγος που η συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κ. Καμπουράκης προτείνει θέση αντιδημάρχου στον κ. Στράτο Καρίκη.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό και έχει προκαλέσει απορίες είναι το γεγονός ότι ο νέος δήμαρχος δεν προτίθεται να προχωρήσει από τις 2 Σεπτεμβρίου στον ορισμό των αντιδημάρχων. Αυτό θα γίνει ή στις 8 Σεπτεμβρίου ή αμέσως μετά τις δημαιρεσίες.

Μέχρι τότε θα έχει καταφέρει τουλάχιστον να βρει τις ισορροπίες εντός της παρατάξεως του, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη που επιθυμούν μια θέση και μάλιστα καλή στη δημοτική μηχανή.

Και στην προσπάθεια να το πετύχουν δεν θα πάψουν να πιέζουν το νέο δήμαρχο.

 

 226 total views,  4 views today