Κολλιάδης: “Σε έναν κόσμο που όλα αγοράζονται, υπάρχει και κόσμος που δεν πουλιέται!”

385

Καταιγιστικός ο Αλέξανδρος Κολλιάδης σήμερα στον sky. Αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του, μίλησε για την πορεία του στην τετραετία και αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν με την σύμβαση για την Καλλιθέα.

“Οι υποψήφιοι της παράταξης μας δέχθηκαν και ακόμη δέχονται πιέσεις για να αποχωρήσουν. Δεν το κατάφεραν και θα πάμε συγκροτημένα στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας στις 8 Οκτωβρίου”. Αυτό τόνισε ο κ. Κολλιάδης ενώ αναφερόμενος στη ρήξη, δήλωσε πως ο ίδιος έχει αντιληφθεί πως ο κόσμος θέλει αλλαγή προσώπων και αντιλήψεων στη διοίκηση του δήμου της Ρόδου.

Ακόμη τόνισε πως οι ψηφοφόροι έχουν αντιληφθεί πως σε έναν κόσμο που όλα αγοράζονται, υπάρχει και κόσμος που αντιστέκεται και δεν πουλιέται. 

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη μάχη στην οποία εμείς πιστεύουμε πως θα νικήσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας την συμπαράσταση των Ροδιτών που βλέπουν την ανάγκη για αλλαγή. Θα δώσουμε νέο πνεύμα με νέους ανθρώπους, αφού τα πρόσωπα που διοικούν κουράστηκαν και κούρασαν. Αυτά είπε ο κ. Κολλιάδης που ουσιαστικά παρουσίασε μια νέα προοπτική για τα πολιτικά πράγματα της Ρόδου.

Αξιοσημείωτο είναι πως κατά την διάρκεια της εκπομπής με τον Αλέξανδρο Κολλιάδη, η ακρόαση από το Ιντερνετ έφτασε σε κορυφαία επίπεδα: 8500 ακροατές παρακολούθησαν την εκπομπή από το Ιντερνετ που ουσιαστικά, με βάση τα στατιστικά μεταφράζεται σε υπερτριπλάσιο ακροατήριο μέσω των συμβατικών ραδιοφώνων.