Με μία λιτή εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Plaza, θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της Πίτας του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο για το 2019 και θα απονεμηθούν βραβεία για το 2018, αύριο Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 19:30.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τα βραβεία του Σπιτιού της Ευρώπης είναι ένα νέος θεσμός! Κάθε χρόνο θα απονέμονται σε φορείς, επιχειρήσεις και πρόσωπα που μέσα από τη συνεργασία τους με το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο συνέβαλαν στην προώθηση των καταστατικών σκοπών του και στην επιτυχή διεξαγωγή των πολλαπλών δράσεων του Σπιτιού.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσει ξανά μαζί, στο ετήσιο αυτό ραντεβού, τους φίλους και τα μέλη του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, ώστε να να ενημερωθούν για το έργο που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, να τιμηθούν όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση αυτού του έργου και φυσικά, να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες δράσεις για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση τα μέλη και οι φίλοι του Σπιτιού θα μπορούν να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, να εγγραφούν ως μέλη και να μάθουν κι άλλους τρόπους για την ενίσχυση του έργου του Σπιτιού, αλλά και πως να εμπλακούν ενεργότερα σε αυτό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

– Καλωσόρισμα / Απολογισμός 2018 / Προγραμματισμός 2019
– Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
– Απονομή Βραβείων 2018
– Σύντομο Μουσικό Πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

 199 total views,  2 views today