21 κρούσματα μετράει το νησί της Πάτμου, που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος οφείλονται σε κορωνοπάρτι!

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν χτες και σήμερα κατά την διάρκεια των τεστ που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ενα από τα θύματα του κορωνοϊού, μέσα σε κάψουλα μεταφέρθηκε στη Ρόδο.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Πέντες σε δήλωσή του αναφέρει ότι «εκ των πραγμάτων διαπιστώνουμε ότι ο ιός έχει εισχωρήσει στην τοπική μας κοινωνία για τα καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβαλόμαστε. Αντιθέτως είναι απαραίτητο να μείνουμε ψύχραιμοι και πολύ περισσότερο να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης».

Ζήτησε επίσης να προβλεφθεί από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο για την διαχείριση της κρίσης στα νησιά και την έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων.

Την ίδια στιγμή φήμες λένε ότι γνωστή κοσμική κυρία από την Αθήνα που διατηρεί παραθεριστική κατοικία στην Πάτμο φέρεται να οργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά της το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Στο πάρτι εικάζεται ότι έδωσαν το παρόν 18 άτομα ανάμεσα στους οποίους φέρεται να είναι και ο πρώτος τη τάξει τοπικός άρχοντας Λευτέρης Πέντες.

Εάν οι φήμες ισχύουν αυτό θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.

Πάντως ο κ. Πέντες μέσω της δικηγόρου που εκπροσωπεί το Δήμο Πάτμου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παραβρέθηκε σε ένα τέτοιο γεγονός.

 1,473 total views,  4 views today