Νέο αρνητικό ρεκόρ με 400 διασωληνωμένους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, ενώ έχουμε 59 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1.165 συνολικά στη χώρα. Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού είναι 2.198, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν στη Ρόδο.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης εμφανίσθηκε καθησυχαστικός με δηλώσεις του στον sky, τονίζοντας ότι σήμερα νοσηλεύονται 12 ασθενείς με κορωνοϊό στη μονάδα covid-19 του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός εισαγωγών μέχρι σήμερα έφθασε τα 14 άτομα.

Aρνητικά εντωμεταξύ ήταν τα αποτελέσματα στους 24 δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες στην Κρεμαστή σε συμπολίτες μας, από κλιμάκια που πραγματοποίησαν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι με τη μορφή των Drive Rapid Tests πραγματοποιούνται σήμρα στo νησί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Αυτή την ώρα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ «Lidl» στη λεωφόρο Καλλιθέας και αύριο στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στο Παραδείσι 12 με 2.

 1,126 total views,  2 views today