Μετά από αρκετές ημέρες, χθες δεν ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στα Δωδεκάνησα, από τον ΕΟΔΥ, από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Συνολικά, 233 κρούσματα κορωνοϊού έχουν επιβεβαιωθεί το Νοέμβριο, από 1η έως και χθες 29 του μήνα στη Ρόδο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.

Σήμερα νοσηλεύονται στη μονάδα covid του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου 11 ασθενείς, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους, όπως δήλωσε στον sky ο Διοικητής του ιδρύματος Γρηγόρης Ρουμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται εφησυχασμός από τον κόσμο, αντιθέτως θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Από τις 7 Νοεμβρίου δε, που ξεκίνησε η εφαρμογή του lockdown στη χώρα και τα απαγορευτικά μέτρα τέθηκαν σε ισχύ, μέχρι και τις 25 του μήνα, το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου έχει κάνει 2.030 τεστ κορωνοϊού, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα διασωληνώθηκαν δύο συμπολίτες μας, έγιναν δύο αεροδιακομιδές προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης με αεροσκάφος C-130 και κατεγράφη ένας θάνατος από Covid-19.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης, επανέλαβε μιλώντας στον sky ότι υπάρχει μία σταθερή ροή των περιστατικών που αντιμετωπίζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με το προσωπικό να υπερβαίνει εαυτόν για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις, με ιδιαίτερη φροντίδα για τους ασθενείς.

 612 total views,  2 views today