Ξεσπαθώνουν ο ένας μετά τον άλλο εναντίον της περίεργης νομενκλατούρας που …έστησαν στην τοπική Νέα Δημοκρατία …μάγκες και μηχανισμοί για να ελέγξουν τα τοπικά πολιτικά πράγματα με όλους τους τρόπους και δια του αποκλεισμού!

Φυσικά είναι ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πια η παράταξη με την βαθιά κεντρώα καταβολή και με την δεξιά παράδοση αλλά ένα νέο κομματικό σχήμα στο οποίο σημαίνοντα ρόλο παίζουν οι …Ποταμίσιοι, οι πρώην Συριζαίοι και ΠΑΣΟΚ και φυσικά οι ακολουθούντες τα ρεύματα οπαδοί του ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος).

Φυσικά όλες αυτές οι μεταλλάξεις συνέβησαν γιατί όσοι ακολουθούν την παραταξιακή συνείδηση, μπούχτισαν από τους νεόκοπους που στηρίζονται στα …αγορασμένα LIKE του Facebook και στους μηχανισμούς κοινωνικής καταστολής που ακολουθούν!

Στη Ρόδο αρχίζει και εκτροχιάζεται η κατάσταση: Πρώτα δείγματα του εκτροχιασμού πήραν φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, όταν επιβλήθηκαν υποψηφιότητες χωρίς κάποια κομματική διαδικασία, λόγω των υποψήφιων …κουμπαριών και του ρεύματος που προκλήθηκε με οικονομικά κριτήρια.

Ως εδώ, όλα καλά, αφού αυτές ήταν οι επιλογές που επιβλήθηκαν. Οι αντιδράσεις εμφανίσθηκαν με την διαφοροποίηση στελεχών στις εκλογές, με τις διαγραφές στελεχών, με τον αποκλεισμό της υγιούς Νέας Δημοκρατίας από όλες τις διαδικασίες! 

Φαίνεται πως λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων των εκλεκτών στο δήμο και στην περιφέρεια, αποφασίστηκε να πάρουν αυτοί, όχι κεφάλι αλλά τα κεφάλια των αντιδρώντων: Αποκεφαλισμός σε όλα τα επίπεδα, να φύγουν οι άγριοι και να παραμείνουν ξαδέλφια, αδέλφια, γκόμενες, σύζυγοι, κλπ. στην λαβωμένη πρώτη γραμμή της παράταξης.

Ετσι σήμερα:

  1. Στην Περιφέρεια λύνει και δένει, ο πλέον αντιδημοκρατικός περιφερειάρχης που είχε ο τόπος.  Με το στήσιμο μιας ομάδας εκλεκτών και αυλικών, προωθεί τις δικές του γραμμές χωρίς να δέχεται διάλογο, αντίλογο, άλλη άποψη, με κατασυκοφάντηση και λάσπη. Όποιος δεν συμφωνεί, να εξαφανισθεί από τα κοινωνικά, τα κομματικά και τα λοιπά. Θύματα των ενεργειών της περιφερειακής ομάδας είναι στελέχη πρώτης γραμμής που αναγκάστηκαν να πάνε στην αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίοπυ, όχι για να επιβιώσουν πολιτικά αλλά για να έχουν λόγο, έναν διαφορετικό από του κ. Χατζημάρκου λόγο.
  2. Στον Δήμο, με την εκλογή του κ. Καμπουράκη, υπερπήδησαν των Νεοδημοκρατών, όσοι μπορούν να ξεσκονίζουν καλύτερα και όσοι δεν έχουν πολιτική θέση. Ετσι, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, με νεοδημοκράτη δήμαρχο βγήκανε νέα στελέχη που διέπρεψαν, τώρα αυτά που υπάρχουν, χάνονται κάτω από την νέα …νομενκλατούρα, ελεγμένη και εγκεκριμένη από το ανώτερο όργανο, την απέναντι πλευρά, δηλαδή την περιφερειακή αρχή και δυστυχώς τους μανδαρίνους που συναναστρέφεται!
  3. Στην κοινωνία, με τον έλεγχο σωματείων, συλλόγων, ενώσεων, παρήχθη το αναμενόμενο: Πλήρης σιωπή και έλεγχος των ενεργειών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   «Ο μοριακός αναλυτής κάνει ...διακοπές στο νοσοκομείο της Ρόδου»

Οι αντιδράσεις

Υπάρχει ένα κύμα που φουσκώνει! Η νέα πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής έχει την θέληση να βοηθήσει για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και το σύστημα να ισορροπήσει, φαίνεται όμως πως δεν μπορεί προς το παρόν να καταφέρει αρκετά, υπό τον ασφυκτικό κλοιό των προκατόχων της (αλήθεια την …καινοτομία να αλλάξει το όνομα από ΝΟΔΕ σε κάτι δυσνόητα αρχικά, ποιος την κατάλαβε;).

Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σήμερα εμφανίζονται οι πρώτες καταγγελίες: Ενα πολυσέλιδο κείμενο που απεστάλη στην Αθήνα από στελέχη της Νομαρχιακής, θα πρέπει να κάνει την Γραμματεία Οργανωτικού και άλλους στην Αθήνα, να έρθουν στη Ρόδο και να ψάξουν την αιτία που ήδη λειτουργεί μια Νέα Δημοκρατία των Μιχαήλου, Μπακίρη, Καμπουράκη, Χατζημάρκου και μια άλλη στελεχών πρώτης γραμμής που απλά …ηρεμούν, περιμένοντας!

Στελέχη που διετέλεσαν στην πρώτη γραμμή της κομματικής ιεραρχίας δηλώνουν σήμερα απίστευτα πράγματα όπως αυτά που αναφέρονται από τον Παναγιώτη Σακελλαρίου:

Κάποιους διορισμένους πρωτοκαθήμενους της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκάνησου, καλό θα είναι να τούς περιμαζέψει η Πρόεδρος.

Μόνο κακό κάνουν στην παράταξη της Ν.Δ. Οι τζάμπα μάγκες φαίνονται από τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους. Οι κοινώς τραμπούκοι που επιτίθενται (σωματικά) σε βουλευτές και στελέχη που πάλεψαν για την παράταξη, καλό θα είναι να σιωπούν.

Αυτοί που προσπάθησαν (και είναι αρκετοί) πορεύονται, σεμνά και ταπεινά. Την ώρα που η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις των καιρών, κάποιοι μικροπολιτικαντηδες που μοιάζουν να διευθύνουν λογιστικά γραφεία, με τα αριθμητικά στοιχεία τους να αμφισβητούνται, δεν δημιουργούν στους πολίτες αισιόδοξες σκέψεις.

Οι καιροί απαιτούν σωφροσύνη και όχι ’’Τζάμπα Μάγκες’’»

Γνωρίζουμε πως το ρεπορτάζ αυτό θα λοιδορηθεί κατά τις προσφιλείς μεθόδους της Περιφερειακής Αρχής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΥΜΠΑΡΟΙ!!

Πολιτικά είναι τα κίνητρα της κριτικής και δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι προθέσεις είναι για να εξευρεθεί λύση για το καλό μιας μεγάλης Νέας Δημοκρατίας των πολλών και όχι των έτοιμων να βολευτούν ή των βολεμένων (τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενα από τα στελέχη της ΝΟΔΕ). Φυσικά χωρίς να αποκλεισθούν άλλοι για άλλους αλλά για να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία την ψυχή που τώρα της λείπει, μέσα στην ανακατωσούρα αυτών που ακόμη και τον κορωνοϊό εκμεταλλεύονται για να δηλώσουν πως επιτελούν …έργο!

 

 2,768 total views,  2 views today