Σήμερα ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στο σενάριο τα πόδια της κοπέλας να μην ήταν δεμένα το διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο.

Όταν χτες το απόγευμα ο ίδιος έδωσε την πληροφορία πως οι δύο κατηγορούμενοι έδεσαν τα πόδια της 20χρονης πριν την ρίξουν στη θάλασσα, προκλήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις. Μάλιστα κυκλοφόρησε ευρέως πως η πληροφορία δεν ήατν αληθής αφού τα πόδια είχαν δεθεί από λιμενικούς για την ασφαλέστερη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.

“Τι είναι αυτά; Απ’ όλες τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί, φαίνεται ξεκάθαρα πως η κοπέλα είχε δεθεί για να την ρίξουν στη θάλασσα”, είπε σήμερα στο σταθμό μας ο κ. Κούγιας.

Ακόμη τόνισε πως τα χτυπήματα με το σίδερο στην άτυχη κοπέλα ήταν καθοριστικά για τη ζωή της. “Θα πέθαινε από τα τρομερά χτυπήματα“, είπε ο κ. Κούγιας επικαλούμενος άλλη παρόμοια περίπτωση.

Μάλιστα στο πλαίσιο των σεναρίων που ακούγονται έδωσε την εκδοχή πως το σίδερο μπορεί να ήταν εργαλείο εκβίασης “για να κάνει το κορίτσι πράγματα που ήθελαν και η ίδια δεν ήθελε, με τον φόβο να την σιδερώσουν”.

Ο κ. Κούγιας είπε πως πολλά θα ακουστούν και πολλά θα αποκαλυφθούν ακόμη. “Εχουμε δρόμο μπροστά μας”, τόνισε, λέγοντας ακόμη πως υπάρχει περίπτωση η δίκη να μην γίνει στη Ρόδο αλλά στην Κω για ευνόητους λόγους.

Σημειώνεται πως μετά από τον θόρυβο, τελικά αποδείχτηκε πως οι Λιμενικοι είχαν δέσει τα πόδια της κοπέλας για την μεταφορά, όπως δηλαδή αναφέρθηκε από τον σταθμό μας σήμερα στη συνομιλία με τον κ Κούγια.

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ sky 

[su_audio url=”http://www.skyrodos.gr/wp-content/uploads/2018/12/ΚΟΥΓΙΑΣ.mp3″

 274 total views,  2 views today