Κούλουμα με καλό καιρό

975

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός, από το βράδυ στη Ρόδο, αφού σήμερα κυριολεκτικά “τα πήρε και τα σήκωσε” όλα ο δυνατός άνεμος που πνέει στην περιοχή μας.

Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, γρήγορα θα σταματήσουν, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά, βαθμιαία μέσα στην ημέρα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Για την Κυριακή 01/03 και την Καθαρή Δευτέρα 02/03/2020: αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, με εξαίρεση τα δυτικά, όπου την Καθαρή Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι αύριο, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 02/03 θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και την Κυριακή 01/03 στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει αύριο τους 14-16 βαθμούς, ενώ την Καθαρή Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο.