Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου αύριο στη Ρόδο

251

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη θα βρίσκεται στη Ρόδο αύριο στις  09:00 το πρωί.

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο εκτός από τον κ. Πιερακάκη συμμετέχουν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Θεόδωρος Λιβάνιος ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, η  Γενική  Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι  βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, και Κατερίνα Μονογυιού.

Είναι μια τιμητική επίσκεψη  για τον τόπο μας  δήλωσε στον Sky  η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Εφη Χαραλαμποπούλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα  κυβερνητικά στελέχη  αναμένονται στη Ρόδο αύριο  και ώρα 09:00   το πρωί. Θα γίνει  στάση στη νέα γέφυρα Κρεμαστής. Ακολουθούν επισκέψεις  στην  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  και στο Δήμο Ρόδου . Στη συνέχεια  έχει προγραμματιστεί μετάβαση  στο Εθνικό Θέατρο.

Ακολούθως  θα γίνει  περίπατος στην πόλη  μέχρι την πλατεία Κύπρου και συναντήσεις με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Επίσης θα γίνει επίσκεψη   στο φρούριο του Αγίου Νικολάου  στη Μεσαιωνική Πόλη ενδεχομένως σε κάποια νέα σχολεία.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους θα γίνουν έξω από το Εθνικό Θέατρο Ρόδου στις 12:00

Ο κ. Πιερακάκης  και η γενική γραμματέας Τουρισμού κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου θα επισκεφθούν  στη Νέα Μαρίνα. Η κ. Αναστοπούλου επίσης θα επισκεφθεί τη  Λίνδο όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς παράγοντες.

Επίσκεψη θα γίνει και  στην εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός και  συνάντηση με την ΕΞΡ.

Το απόγευμα  και ώρα  17:30 έχει προγραμματιστεί  συνεδρίαση  διευρυμένη της  ΔΕΕΠ στο ξενοδοχείο  Mediteranean.

Ακόμη έχει προγραμματιστεί  ανοικτή εκδήλωση στο ΕΒΕΔ  στις 20:30 όπου εκεί θα μιλήσει ο κ. Πιερακάκης.

Όσο για το αν  έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και αν έχουν δοθεί εντολές στη ΔΕΕΠ η κ. Έφη Χαραλαμποπούλου δήλωσε πως Alarm για εκλογές δεν  υπάρχει ακόμη.

“Εδώ και ένα δίμηνο έχουμε εντολή να ετοιμάσουμε  τους εκλογικούς αντιπροσώπους.  Δεν είναι εύκολο αυτό  . Αν είναι το 2023 η εκλογική χρονιά όλο αυτό το διάστημα εμείς το έχουμε ως διάστημα προετοιμασία. Alarm  δεν έχουμε για εκλογές”,  είπε η κ. Χαραλαμποπούλου.