Κωλυσιεργία με ενδεχόμενο δόλο, διαπιστώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξανδρος Κολιάδης, ως προς τις εξηγήσεις που ζητάει να δοθούν για τη μόνιμη κατασκευή στη Γλύστρα.

Σχολιάζοντας το θέμα στον sky ο κ. Κολιάδης ανέφερε ότι το Τοπικό Συμβούλιο Λάρδου ζήτησε εγγράφως πριν από έντεκα ημέρες, από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Κτηματική Υπηρεσία, Διεύθυνση Δασών. Αστυνομία, Πολεοδομία, Αρχαιολογία κλπ)  απαντήσεις/διευκρινήσεις ως προς την ενημέρωση για την επιχειρούμενη εγκατάσταση ξύλινης κατασκευής στην περιοχή Γλύστρα της Λάρδου, για τουριστική εκμετάλλευση, ωστόσο ενώ επρόκειτο να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, αυτό δεν έγινε. “Ξαφνιάζομαι που διαπιστώνω ότι ακόμη δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση. Κωλυσιεργούν και δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος πίσω από αυτό και κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα“, είπε χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως ο Αντιδήμαρχος είπε ότι ο συνάδελφός του Αντιδήμαρχος Νίκος Καραμαρίτης, έκανε προφορική καταγγελία και αμέσως μετά έγινε διακοπή των εργασιών και σταμάτησε και η παροχή νερού. “Επιπλέον έχουν ενημερωθεί και στην Αθήνα υπηρεσίες και αναμένουμε να πράξουν τα δέοντα”, όπως είπε, ενώ ερωτηθείς αν εκτιμά πως θα λειτουργήσει ή όχι η επιχείρηση στην εν λόγω περιοχή, σημείωσε πως πιστεύει σε ένα κράτος δικαίου που υπάρχει ίση μεταχείριση.

 1,681 total views,  2 views today