Κωνσταντίνα Μπρόκου και Κατερίνα Πη υποψήφιες με τον Γ. Κυρίτση

975

Η “Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023” ανακοίνωσε  τις υποψηφιότητες δύο νέων γυναικών για τις εκλογές του Μαΐου, της Κωνσταντίνας Μπρόκου και της Κατερίνας Πη.

Η Κωνσταντίνα Μπρόκου είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο του Τουρισμού.

Στη δήλωση της αναφέρει:

“Την απόφαση μου να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές, την πήρα γιατί πιστεύω ότι όλοι με τις μικρές μας δυνάμεις πρέπει να προσφέρουμε στον τόπο μας. Έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε όλοι για το μέλλον των παιδιών μας αλλά και στο να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη για τους επισκέπτες μας αλλά και για εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ.

Κάθε γειτονιά έχει τις ανάγκες της και εμείς πρέπει να ακούσουμε τους συμπολίτες μας και να κάνουμε έργα και πράξεις που θα ομορφαίνουν τη ζωή και των παιδιών μας.

Επέλεξα τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 γιατί το έργο που έγινε από το 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και το πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2019 απαντούν στις αγωνίες μας για ένα καλύτερο μέλλον.”

 

Η Κατερίνα Πη 

 

Η Κατερίνα Πη, είναι απόφοιτη του κλάδου Υποστήριξης συστημάτων και δικτύων υπολογιστών, του τομέα Πληροφορικής δικτύων Η/Υ στην ειδικότητα Τεχνικός κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνίων, ιδιωτική υπάλληλος σήμερα.

“Με χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση δηλώνοντας τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023 θέλοντας να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με ανεξάντλητη θέληση στην αντιμετώπιση και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας.”

Αναφέρει στη δήλωση της η Κατερίνα Πη.