Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας στη διενέργεια test Covid για πολίτες, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ,στην Πόλη και στις Κοινότητες της Κω.

Χθες το πρωί κλιμάκια του ΕΟΔΥ παρουσία Εθελοντών γιατρών από τον  Ιατρικό Σύλλογο Κω, βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, όπου πραγματοποίησαν δωρεάν τεστ σε πολίτες. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη, επισήμανε πως ο κόσμος πρέπει να μην εφησυχάζει και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην τήρηση των μέτρων προστασίας. Επίσης η κ Φρατζάκη ανέφερε πως στο νοσοκομείο της Κω η προσέλευση του κόσμου με θετικό αποτέλεσμα κορονοϊού έχει αυξηθεί ανησυχητικά. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Κω νοσηλεύονται 8 συμπολίτες μας και 2 έχουν διακομισθεί σε Αθήνα και Ηράκλειο.

Οι γιατροί που βοήθησαν ήταν οι : Mαρία Φρατζάκη πρόεδρος ΙΣΚ (παθολόγος), Κατερίνα Γαβαλά Γραμματέας ΙΣΚ (οφθαλμίατρος),Κων/νος Τσολάκος ΩΡΛ νοσοκομείου Κω, Ηλίας Γεωργαντής ιδιώτης ΩΡΛ, Τόππου Χρήστος (Μικροβιολόγος), Νικόλαος Μουαγιέ Γυναικολόγος στο νοσοκομείο Κω.

 274 total views,  2 views today