Κως | Μητέρα 27χρονης αγνοούμενης: «Πιστεύω ότι η κόρη μου έχει απαχθεί»

675

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης εργαζόμενης στον τουρισμό στην Κω δίνει η μητέρα της. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε.

Μιλώντας η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω, κάνει λόγο για απαγωγή της κόρης της. Από το Βρότσλαβ, όπου διαμένει, τονίζει:

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη απήχθη».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σήμερα 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός με την κατηγορία της αρπαγής.

Η Αναστάζια κατάγεται από το Βρότσλαβ. Αποφοίτησε από μια τεχνική σχολή κομμωτικής εκεί και εργάστηκε για κάποια χρόνια στον τόπο της. Ωστόσο, βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και έναν μήνα, στο Μαρμάρι της Κω. Εργάστηκε εκεί σε ένα εστιατόριο σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Τελευταία φορά εθεάθη εκεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ενώ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, είχε τακτική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία και μάλιστα μίλησε με τη μητέρα της το προηγούμενο βράδυ. Για την εξαφάνιση έχει ειδοποιηθεί και η πρεσβεία της Πολωνίας.

Οι Αρχές προσήγαγαν πέντε αλλοδαπούς, οι τέσσερις εκ των οποίων αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, κρατείται και εξετάζεται ως ύποπτος ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.