Κωσταλέξι είναι η εικόνα της ΑΣΤΕΡ λόγω της εγκατάλειψης. Την δήλωση αυτή έκανε σήμερα στον sky o πρόεδρος των εργαζομένων καθηγητών της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου κ. Κασέρης. Ο ίδιος τόνισε πως περιέργως και χωρίς λόγο εμφανίστηκε επιστολή – ανακοίνωση εργαζομένων και καθηγητών που υποστηρίζουν την καλή εικόνα της σχολής.

“Δεν θέλω να σχολιάσω τον συνδυασμό της ανακοινωσης αυτής με την επίθεση που εξαπέλυσε χτες ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολίδης στον κ. Κόνσολα”, τόνισε ο κ. Κασέρης.

Από την άλλη ο κ. Κοτίνης που υπέγραψε την επιστολή θεώρησε πως όλα έγιναν για να φανεί η καλή προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της σχολής. Ο κ. Κόνσολας μιλώντας σχετικά είπε πως αυτοί που μιλούν για την ΑΣΤΕΡ ανώνυμα, είναι κουκουλοφόροι! Ας βγάλουν τις μάσκες και ας πούνε τι επιδιώκουν, υπογράμμισε ο κ. Κόνσολας.

Ο βουλευτής σε γραπτή δήλωση του τονίζει:

«Ανώνυμη επιστολή που φέρει την υπογραφή «Καθηγητές της ΑΣΤΕΡ» επιχειρεί να διαστρεβλώσει την τοποθέτησή μου για τη Σχολή, στην ομιλία μου στην Ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ και η Νέα Δημοκρατία για την Ανάπτυξη, την Οικονομία και τον Τουρισμό στη Ρόδο.

Όποιος παρακολουθήσει το βίντεο της ομιλίας μου στο 15’ 04’’ αναφέρω επί λέξει: «επί τρία χρόνια η ΑΣΤΕΡ καταρρέει και έχει ουσιαστικά κλείσει», με την έννοια της απαξίωσης που υφίσταται.

Δεν γνωρίζω ποιοι υπέγραψαν την ανακοίνωση ως καθηγητές της ΑΣΤΕΡ, μια και δεν υπάρχουν ούτε ονόματα ούτε υπογραφές.

Εγώ μιλάω επώνυμα και δεν κρύβομαι.

Προκαλεί εντύπωση ότι οι φερόμενοι ως καθηγητές της ΑΣΤΕΡ, τα βρίσκουν όλα ωραία και ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι η Σχολή περίπου «πετάει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κορωνοϊός: Έκλεισε το Ειδικό Σχολείο Λάρδου - Θετικός ο οδηγός

Δεν τους απασχολεί ούτε η θεσμική και ουσιαστική αναβάθμισή της, ούτε η αξιοποίηση του κτιριακού της αποθέματος και του οικοτροφείου, αλλά ούτε και ο εκσυγχρονισμός του προγράμματος σπουδών.

Είναι όλα καλά στην ΑΣΤΕΡ και τόσο εγώ, ως Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, όσο και όλοι οι φορείς του τουρισμού και οι πολίτες της Ρόδου «δεν δικαιούμαστε για να ομιλούμε».

Αυτή είναι η αντίληψη των ανώνυμων ή του ανώνυμου επιστολογράφου που υπέγραψε ως «Καθηγητές της ΑΣΤΕΡ».

Επειδή η ΑΣΤΕΡ δεν προσφέρεται για μικροκομματικά παιχνίδια και δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, οι θέσεις μου που είναι και προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αναβάθμιση της ΑΣΤΕΡ είναι γνωστές.

 422 total views,  6 views today