«Η καμπάνια με τον τρόπο που γίνεται από την περιφερειακή αρχή  δεν έχει αποτέλεσμα . Ξοδεύεται δημόσιο χρήμα ενώ ο κόσμος υποφέρει και βλέπει αστακούς και άλλες εικόνες».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στον Sky ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

«Το βέβαιο είναι πως έχουμε μια καμπάνια που  γίνεται με δημόσιο χρήμα όπως και τα έργα. Δεν έχει αποδώσει ενώ βλέπουμε και αρκετά τραγελαφικά πράγματα  την ώρα που ο κόσμος υποφέρει. Οι διαφημίσεις αυτές  δεν έχουν αποτέλεσμα αφού οι εμβολιασμοί δεν προχωράνε την ίδια ώρα που ο κόσμος υποφέρει και βλέπει αστακούς και γενικά εικόνες που προκαλούν», τόνισε.

Ο κ. Κόκκινος στάθηκε στα λάθη που έχουν γίνει στην υλοποίηση της συγκεκριμένης  καμπάνιας  από την ΠΝΑΙ γεγονός που οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα τους πολίτες.

«Το έχουμε πει και άλλη φορά και επαναλαμβάνουμε πως γίνεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Ποιος καλεί να εμβολιαστεί ο κόσμος όταν η περιφερειακή αρχή έχει καταγγελθεί από  όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον εκτός σειράς εμβολιασμό που έχει κάνει ; Από εκείνο το ταξίδι στην Χάλκη δεν έχουμε μάθει πολλά πράγματα και πολλά  ερωτηματικά μένουν αναπάντητα. Όταν κάποιος που βγάζει για το παραμικρό φωτογραφίες και κρύβεται με τον εμβολιασμό, δεν μπορεί να πείσει τον κόσμο για να εμβολιαστεί . Η καμπάνια έπρεπε να είναι σωστά εστιασμένη για να πεισθούν οι πολίτες», είπε ο κ. Κόκκινος.

«Καθημερινά παρά την κριτική που ασκούμε, γίνονται χειρότερο και  το Νότιο Αιγαίο πηγαίνει όπισθεν ολοταχώς. Αυτή είναι η πραγματικότητα », είπε ο κ.Κόκκινος.

«Δεν διεκδικώ τον τίτλο του ειδήμονα. Καλό είναι η περιφερειακή αρχή να ακούει και τις διαφορετικές απόψεις. Εδώ έχουμε μια κακόγουστη διαφήμιση που δεν  φέρνει αποτέλεσμα. Όσο για τον τουρισμό είναι στον αυτόματο πιλότο καθώς ο κόσμος έρχεται στα νησιά γιατί  έχει ανάγκη τις διακοπές. Τα αποτελέσματα  που υπάρχουν δεν προέκυψαν από τη διαφημιστική προβολή του Νοτίου  Αιγαίου», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου.

«Κάποιοι προβάλουν … τον λαϊκισμό  ενώ  άλλοι αναδεικνύουν τα προβλήματα», υπογράμμισε  ο κ. Κόκκινος.

 373 total views,  2 views today