Χτυπήματα σε Χατζημάρκο από Κόκκινο και Αττιτή. Τι γράφουν συνεργάτες του κ. Καμπουράκη για τις εκλογές

3254

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η κάθοδος του Χαράλαμπου Κόκκινου στις εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο ίδιος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι αποφασισμένος να σχηματίσει συνδυασμό και να διεκδικήσει θέσεις στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Οπως αναφέρεται ο κ. Κόκκινος θα σχηματίσει συνδυασμό με στελέχη που κατά βάση προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία ενώ είναι βέβαιο πως λόγω των σχέσεων του με διάφορους παράγοντες θα επιφέρει σοβαρές απώλειες στον νυν Περιφερειάρχη.

[story-lines]Οι εκτιμήσεις που γίνονται λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη την παρατηρούμενη αποσυσπείρωση από τον συνδυασμό Χατζημάρκου πολλών υγιών Νεοδημοκρατών που δεν μπορούν να ακολουθούν τις επιβουλές αυτών που έχουν περάσει απ’ όλα τα κόμματα και τώρα, οσμίζοντας εξουσία κατοικοεδρεύουν στην …γαλάζια πολυκατοικία. Ο κ. Κόκκινος λοιπόν, θεωρείται πως χτυπά στις ευαίσθητες χορδές και είναι βέβαιο πως θα κάνει την ζημιά που υπολογίζει στον «άσπονδο εχθρό του».

Χτύπημα στον κ. Χατζημάρκο έρχεται και από την αυτόνομη τελικά κάθοδο του κ. Αττιτή στην Περιφέρεια με το σχήμα της Χρυσής Αυγής.

Εξάλλου με ενδιαφέρον αναμένονται οι μαζικές προσχωρήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον υπερκομματικό συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού.

Ενα κάρο fake λογαριασμοί

Τις τελευταίες ημέρες, με τις αποκαλύψεις του sky και του  skyrodos.gr έχουν αναδειχθεί νέα δεδομένα στην προεκλογική περίοδο και έχουν αποσυντονισθεί όσοι ακολουθούν τον δήθεν Νεοδημοκράτη υποψήφιο που ουδέποτε ήταν στο κόμμα και ποτέ δεν αγωνίστηκε γι αυτό. Μάλιστα ο αποσυντονισμός αυτός φάνηκε με …κατηγορίες που …πλασάρουν πως με τον κ. Γλυνό πάνε οι Καραμανλικοί (sic). Ακόμη με ενυπόγραφα άρθρα στα οποία έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι, ο κ. Χατζημάρκος μη έχοντας άλλους τρόπους,μετέτρεψε σε κριτές τους ως πρότινος ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που προκαλούν νέες τρικυμίες στην Γαστρονομική Περιφέρεια με τα χυδαία δημοσιεύματα και ένα …κάρο fake λογαριασμούς στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Και …εσωτερικές τριβές

Σήμερα, μετά από τον θόρυβο και τις αλλεπάλληλες επικοινωνιακές γκάφες του κ. Χατζημάρκου, άλλο ένα χτύπημα στην «άνετη επανεκλογή του» ήρθε από τους στενούς συνεργάτες του κ. Καμπουράκη που βλέπουν και …διατυμπανίζουν ντέρμπι!  Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στο Facebook.