Με αφορμή τις ανακοινώσεις που έγιναν για την  συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Πανελλήνια Έκθεση της Κρεμαστής ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με απύθμενο πολιτικό θράσος και συνεχίζοντας τη τακτική του πολιτικού  ψέματος και της  παραπλάνησης  ο Αντιπεριφερειαρχης Ν. Αιγαίου κ. Ζαννετιδης (” εκλεκτός ” του Περιφερειάρχη  Γ. Χατζημάρκου) δήλωσε  ότι η Π. Ν. Α. θα συμμετάσχει και θα στηρίξει την 56η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής στο νησί της Ρόδου. Επισήμανε ότι την περυσινή χρονιά, δηλαδή τον Αύγουστο του 2020, η Π. Ν.Α. δεν συμμετείχε στην 55ηΠανελληνια  Έκθεση της Κρεμαστής διότι είχε διαθέσει τους οικονομικούς πόρους της για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης!
Κατά τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Αρχής Νότιου Αιγαίου και στέλεχος της Οικονομικής Επιτροπής  της  Π. Ν. Α. δεν είχε διαθέσιμο ένα μικρό χρηματικό ποσό να στηρίξει τους “ήρωες” που κράτησαν όρθια και μέσω πανδημίας τον ιστορικό και θεσμικό ρόλο της μεγαλύτερης Έκθεσης και οικονομικού γεγονότος στο Νότιο Αιγαίου.
Η ηγεσία της Π. Ν. Α. δεν είχε την πολιτική βούληση να συμμετάσχει στην περσινή 55η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής!
“Τιμώρησε” την Κρεμαστή που βιώνει και “μερικό αποκλεισμό” το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς της λόγω της μη λειτουργίας της ” Ιρλανδικής διάβασης” μετά την απόφαση του ΣΟΟΠ Δωδεκανήσου( το οποίο συγκαλεί και προεδρεύει ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστρατίου)!

Την ώρα που η κοινωνία μας περιμένει τον κ. Χατζημάρκο  και το πολιτικό “παρεακι “του να ξεκινήσει στο  7ο(!!!) έτος της θητείας του τη Νέα Γέφυρα της Κρεμαστής(που αν ισχύει ότι η έκπτωση ήταν μόλις… πάνω από το 1%… και οι διαδικασίες δημοπράτησης ελέγχονται…που ακύρωσαν οι ίδιοι τις διαδικασίες το 2014 και έχουν πραγματοποιηθεί πολυδάπανες μελέτες ) προκαλούν και πάλι με τις δηλώσεις τους!

Δεν είχαν λεφτά για την στήριξη της 55ης Έκθεσης Κρεμαστής πέρσι αλλά είχαν λεφτά  για – αμοιβές “ημετέρων”

-προμήθεια κοστοβορων  rapid test που σε πολλές περιπτώσεις σε εμφάνιζαν θετικό στον covid ενώ ήσουν… αρνητικός!

-να εξοντώσουν χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα, σέρνοντας στα δικαστήρια άδικα και σπιλώνοντας ανθρώπους που τους θεωρούσαν πολιτικούς αντιπάλους και ήθελαν να τους εξοντώσουν ηθικά, προσωπικά και πολιτικά!

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους προτείνουμε στην  56η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής τον Αύγουστο του 2021, στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου  που την ξαναθυμήθηκε με “άγαρμπο” τρόπο και μετά από την κατακραυγή  να της παραχωρηθεί το περίπτερο των “λασπολόγων  και της πολιτικής απάτης”!
Είναι σίγουρο  ότι το περίπτερο θα είναι “στενό”  διότι… ως την 56η Έκθεση Κρεμαστής … θα εκτεθούν ακόμη περισσότερο!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ

 469 total views,  2 views today