Στην προκλητική και απαράδεκτη λειτουργία του περιβόητου “Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου” έχουμε αναφερθεί  συχνά και έχουμε στηλιτεύσει τις απαράδεκτες ενέργειες του. Εκπροσωπεί μόνο την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και όχι το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Μάλιστα κάνει λόγο για αποτυχημένους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο Χατζημάρκου στις περιφερειακές εκλογές, τους οποίους έχει στο πλευρό του. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Αποτυχημένο/ες  υποψήφιοι/ες  Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμου του κ. Χατζημάρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθεί δίπλα του και:
-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν
 – ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου εκδίδουν ανακοινώσεις με το” εθνόσημο” που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!
– Στέλνουν συχνά πολυδάπανες “χορηγούμενες” στο διαδίκτυο που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση.
Τελευταία πρόκληση είναι η προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α για την ερευνα που ξεκίνησε η Δικαιοσύνη και αφορά τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ. Χατζημάρκου και της παρέας του στη Χαλκη.  Ο τρόπος τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο.

Καλούμε άμεσα και ονομαστικά να πουν δημόσια “ποιοί είναι οι “χορωδοί” που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν τη Δικαιοσύνη” όπως αναφέρει, και  ξεκίνησε την έρευνα στην υπόθεση Χατζημαρκου. Επίσης, ποιοί είναι οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που “ενέδωσαν” και “επηρεάστηκαν” από τους “χορωδους” και μετα απο δεκαοχτώ ημέρες από τον  -καταγγελομενο από το πανελληνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημαρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος; 

Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημαρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να διεξαχθεί έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες.
ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης, αλήθεια και καθαρές κουβέντες!
Δεν διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτούνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και “πραιτωριανοι”! Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη, διότι  ο πανικός από τη μια και η αλαζονεία τους από την άλλη προσβάλλουν και προκαλούν όσους υπηρετούν τους δημοκρατικούς θεσμούς!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

 476 total views,  2 views today