Κόκκινος : Το Ν. Αιγαίο να μην γίνει…” Κολομβία “. Η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της

160

Η διαρκής καταπάτηση αιγιαλού  και παραλίας  στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα , η  συνεχής “άνθιση”  αυθαιρέτων κατασκευών , οι τραμπουκισμοί  και οι βιαιότητες  που είδαν το φως της δημοσιότητας- πρόσφατα στη Μύκονο, πιο παλιά στη Ρόδο και σε άλλα νησιά- επιβάλλουν την άμεση λήψη μέτρων από την οργανωμένη πολιτεία , κυβέρνηση,  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμοι , αστυνομία  αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Οι  φιλήσυχοι νησιώτες μας, η συντριπτική πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας αγωνιούν για το “ρεσιτάλ” αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας που παρατηρείται έντονα  τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας.

Το περιβάλλον βεβηλώνεται στο βωμό της αισχροκέρδειας  και το παρακράτος εξαπλώνεται !

Η πρόσφατη βιαιότητα κατά του αρχαιολόγου της Μυκόνου που στάθηκε εμπόδιο στην αυθαιρεσία και πιστός  στο καθήκον,  σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες που βιώνουμε αποτελεί μεγάλη δυσφήμηση για τον τόπο μας και για τα τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

Απαιτούμε  ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό των αστυνομικών δυνάμεων και εφαρμογή  της νομοθεσίας από τους φορείς της πολιτείας και τις  τοπικές αρχές .

Οφείλουμε να ζούμε σε κράτος δικαίου και να μην εφαρμοστεί ο “νόμος της  μαφίας”.

Το Νότιο Αιγαίο να μην γίνει…”Κολομβία”.

Να αναλάβουν ΤΩΡΑ οι υπεύθυνοι δράση…διότι η ανοχή και η σιωπή  είναι συγκάλυψη!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.