Νέα επιστολή προς τον δήμαρχο Ρόδου απέστειλε ο δικηγόρος Κώστας Σαρής, στην οποία αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ροδίτες και πώς επιλύονται από τον κ. Καμπουράκη!

Κύριε δήμαρχε,
Λόγω της ιστορικής επετείου της 7ης Μαρτίου, η Ρόδος είχε την τιμητική και επιβαλλόμενη λόγω των «καλών» γειτόνων μας, επίσκεψη της αξιότιμου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο δελτίο δε ειδήσεων άκουσα ότι είχατε την τιμητική της επίσκεψη κατά τις 12.30 ώρα, στο Δημαρχείο Ρόδου και ότι συζητήσατε τα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον Δήμο. Περίμενα ως δημότης Ρόδου, είτε να βγάλετε ένα δελτίο Τύπου, στο οποίο θα εξειδικεύατε τα προβλήματα του Δήμου, τα οποία φυσικά είναι και προβλήματα των δημοτών, είτε να τα δημοσιεύατε στον ημερήσιο Τύπο. Ατυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Ως εκ τούτου ανακύπτει πλέον η ανάγκη για την ενημέρωση των δημοτών, να αναφέρετε ποια είναι τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούν. Ειλικρινά αποκλείω να θέλετε οι δημότες να επισκέπτονται τον Δήμο μετά τις 14.00 ώρα διότι ως έχω πληροφορηθεί εσείς πηγαίνετε στο Δημαρχείο από τις 8 η ώρα το πρωί».

 1,498 total views,  2 views today