Κ. Μπογδάνος : Εμείς προχωράμε μπροστά για την πατρίδα

150

Η «Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο  κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε πρόσφατα  την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Π.  Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Για τη συνεργασία αυτή καθώς  και για τις περιοδείες που θα ξεκινήσουν στα Δωδεκάνησα μετά το Πάσχα μίλησε σήμερα στον Sky ο κ. Κ . Μπογδάνος που είναι αντιπρόεδρος της συνένωσης των δύο κομμάτων .

Όσο για στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου όπως τόνισε είναι έτοιμο.

«Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε και να σταθούμε μαζί. Εμείς πηγαίνουμε για την πατρίδα», δήλωσε  ο κ. Μπογδάνος.

Τόνισε πως η προσπάθεια τώρα στοχεύει στην αύξηση των μελών.  «Θα ξεκινήσουμε και διαφημιστική καμπάνια που θα μας κάνει σαφείς σε όλους», είπε

«Με πάρα πολύ δουλειά προχωράμε . Στα Δωδεκάνησα έχουμε ένα σχεδόν  γεμάτο ψηφοδέλτιο. Ή Ένωση έγινε την περασμένη Τρίτη .  Όλα είναι ζήτημα των επομένων δύο εβδομάδων. Πριν από το Πάσχα πρέπει να έχουμε τελειώσει και τη Δευτέρα μετά την ανάσταση να είμαστε εμφανείς», είπε ο κ. Μπογδάνος που αναφέρθηκε πολύ θετικά για τον κ. Εμφιετζόγλου.

Αναφέρθηκε επίσης σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος που φαίνεται να μπαίνουν στο  περιθώριο αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την υγεία με αφορμή Τουρκικό Νοσοκομείο που διαφημίζεται στα Δωδεκάνησα.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης εδώ :