Μόνο με delivery θα προμηθεύονται για λίγες ημέρες γιατροί νοσηλευτές και επισκέπτες των ασθενών, στο νοσοκομείο τον καφέ και τα snacks που επιθυμούν, καθώς το ένα και μοναδικό κυλικείο έκλεισε για δέκα ημέρες.
Στην ουσία, υλοποιήθηκε το πόρισμα του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν από την εορτή της Πρωτοχρονιάς, από συνεργείο που ήρθε από την Αθήνα.
Δύο κοπέλες που δεν κίνησαν τις υποψίες σε κανένα κάθισαν σε ένα από τα τραπεζάκια του κυλικείου απόλαυσαν τον καφέ τους και κατέγραψαν κάθε κίνηση στο κυλικείο για δύο ώρες.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου όμως δεν ήταν καλά καθώς διαπιστώθηκε ότι από την ταμιακή μηχανή δεν κόβονταν αποδείξεις για τους πελάτες.
Όπως δηλώθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά, που συνέβαινε αυτό. Εδώ και καιρό υπήρχαν πολλές καταγγελίες στην Εφορία της Ρόδου καθώς και στο αρμόδιο κέντρο στην Αθήνα ότι οι έχοντες την ευθύνη για τη λειτουργία του κυλικείου δεν κόβουν αποδείξεις στους πελάτες.
Επίσης διαπιστώθηκε πως από τον αρμόδιο του συγκεκριμένου καταστήματος είχαν γίνει άλλες δύο φορές παραβάσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ληφθεί απόφαση για το κλείσιμο του κυλικείου για δέκα ημέρες.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος έχει προβεί στην υποβολή ένστασης που θα εξεταστεί προσεχώς από τα αρμόδια όργανα.

 598 total views,  6 views today