Λύθηκε το πρόβλημα με το εμβολιαστικό κέντρο στον Έμπωνα – Άνοιξαν τα ραντεβού

697

Άνοιξε επιτέλους πριν από λίγη ώρα η πλατφόρμα και για το εμβολιαστικό κέντρο στο Κ.Υ. Έμπωνας και ήδη πολλοί Ροδίτες έκλεισαν αμέσως ραντεβού για να εμβολιασθούν.

Μάλιστα το σύστημα εμφανίζει και από αύριο το πρωί διαθέσιμα ραντεβού. Υπενθυμίζεται ότι από τις 21 Απριλίου είχε σταματήσει ο όποιος εμβολιασμός στο Κέντρο Υγείας, δεδομένου ότι είχε “εξαφανισθεί” από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr, άρα ο κόσμος δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού.

Το θέμα είχε αποκαλύψει ο sky τη Μεγάλη Τρίτη, με δηλώσεις στο σταθμό μας του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Έμπωνας Θεοφάνη Μούκα, ο οποίος παράλληλα ερωτήθηκε και σήμερα το πρωί για το θέμα, αλλά μέχρι τότε δεν υπήρχε κανένα νεότερο δεδομένο. Μάλιστα όπως τόνισε, είχε ενημερώσει για το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με επιστολές, αλλά και αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα τους αρμοδίους της 2ης ΥΠΕ και του Συντονιστικού του προγράμματος “Ελευθερία”, χωρίς όμως δύο εβδομάδες να έχει διευθετηθεί το θέμα, κι ενώ στο ψυγείο βρίσκονται 260 εμβόλια της εταιρίας AstraZeneca.

Ο κ. Μούκας τόνισε μάλιστα στις σημερινές του δηλώσεις ότι ήταν δεκάδες τα τηλεφωνήματα που δεχόταν καθημερινά το Κέντρο Υγείας από πολίτες που ζητούν εναγωνίως να πληροφορηθούν τι συμβαίνει, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 21/6 θα ξεκινήσουν εκεί οι δεύτερες δόσεις εμβολιασμού.

Πριν από λίγο, σε επικοινωνία του skyrodos με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, μας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι άνοιξε σήμερα το απόγευμα η πλατφόρμα, αλλά και ότι ήδη πολλοί κάτοικοι του νησιού από διάφορες περιοχές έκλεισαν το πολυπόθητο ραντεβού προς την “Ελευθερία”.