ΜέΡΑ 25 :Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε, η καντίνα όμως λειτουργεί κανονικά στη Λίνδο…

163

Κανονικά λειτουργεί η καντίνα στην Λίνδο παρά τον θόρυβο και τις καταγγελίες που έγιναν. Το θέμα αναδεικνύει το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωση του .

«Επιτέλους σε αυτό τον τόπο να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να βάλουν ένα τέλος στην παραβατικότητα.Για το ΜέΡΑ25 το θέμα δεν τελειώνει εδώ όσο και αν προσπαθούν οι αρμόδιοι υπουργοί να ξεγλιστρούν εμείς θα επανέλθουμε δυναμικά», επισημαίνεται από το κόμμα. Αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής:

Πρόσφατα είχαμε καταγγείλει για όσα συμβαίνουν στον Μικρό Γιαλό της Λίνδου όπου αδίστακτοι ροκάνισαν τον ιστορικό βράχο της Λίνδου για να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους και το γεγονός ότι ενώ ο διαγωνισμός για την ανάπτυξη καντίνας στην συγκεκριμένη παραλία ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση της αρχαιολογικής υπηρεσίας αυτή συνέχισε να λειτουργεί κανονικά.

Το θέμα έφερε στην Βουλή η Κ.Ο. του ΜέΡΑ25 με σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στης 8/3/2022 προς τους συναρμόδιους υπουργούς.

Από ότι φαίνεται  οι “επενδυτές” δεν συγκινούνται και λειτουργούν και εφέτος την καντίνα-εστιατόριο κανονικά.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση απ΄την στιγμή που σε απάντηση της σχετικής μας ερώτησης ο υπουργός επικρατείας κ.Γεραπετρίτης μας απάντησε ότι δεν είναι αρμόδιος για το όργιο των παρανομοιών στις παραλίες της Ρόδου, από την στιγμή που η απόφαση του πρωθυπουργού με την οποία του εκχωρεί τις αρμοδιότητες προβλέπει να συντονίζει το κυβερνητικό έργο και να συντονίζει τα υπουργεία όταν αυτά έχουν συναρμοδιότητες.

Επιτέλους σε αυτό τον τόπο να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να βάλουν ένα τέλος στην παραβατικότητα.

Για το ΜέΡΑ25 το θέμα δεν τελειώνει εδώ όσο και αν προσπαθούν οι αρμόδιοι υπουργοί να ξεγλιστρούν εμείς θα επανέλθουμε δυναμικά βάζοντας ένα τέλος στα σχέδια της Μητσοτάκης Α.Ε.