ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου: Όχι στην υποβάθμιση και απαξίωση του νοσοκομείου

124

Ανακοίνωση εκδόθηκε από το ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου για το νέο πρόβλημα που προέκυψε στο νοσοκομείο Ρόδου μετά την απόφαση της 2ης ΥΠΕ να μεταφέρονται  σε ιδιωτική κλινική  χειρουργεία.  Το δελτίο τύπου αναλυτικά:

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους Ροδίτες η αποκάλυψη της προέδρου των νοσοκομειακών ιατρών κ.Πολύμνιας Γαλανού για έγγραφο που εστάλη  από την Διεύθυνση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου από τον εκπρόσωπο της Μητσοτάκης Α.Ε. κ.Χρήστο Ροιλο με το οποίο δίνει την δυνατότητα στις κλινικές του νοσοκομείου μας τις μέρες που εφημερεύουν να μεταφέρουν τους ασθενείς στην ιδιωτική κλινική ώστε να τους χειρουργούν εκεί.

Η Μητσοτάκης Α.Ε. που συνειδητά απαξιώνει το νοσοκομείο μας και δεν προβαίνει στις απαραίτητες προσλήψεις ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια το νοσοκομείο μας προχωράει το σχέδιο των εντολοδόχων κλινικαρχών της ώστε να προχωρήσει σιγά σιγά το σχέδιο ιδιωτικοποίησης το δημόσιου συστήματος υγείας.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό που δουλεύοντας ασταμάτητα και κρατάει ακόμα όρθιο το νοσοκομείο μας, και ευελπιστούμε πως δεν θα υλοποιήσουν αυτή την απόφαση.

Σε περίπτωση που κάποιοι εφαρμόσουν την απόφαση και πραγματοποιήσουν χειρουργικές επεμβάσεις στην ιδιωτική κλινική για το ΜέΡΑ25 θα καταταγούν ως συναίτεροι της Μητσοτάκης Α.Ε. και των ενtελοδόχων κλινικαρχών τους.