ΜέΡΑ25 : Οι καταπατήσεις των παραλιών της Ρόδου καλά κρατούν αλλά …ως πότε;

211

Στις κατασκευές που έχουν στηθεί στην παραλία της Αγίας Αγάθης και λειτουργούν ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναφέρεται με ανακοίνωση του το ΜέΡΑ 25 .

Όπως επισημαίνεται στην περιοχή παρά τις απαγορεύσεις στήθηκε και λειτουργεί εστιατόριο χωρητικότητας 160 ατόμων.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Μπορεί η αρχαιολογική υπηρεσία εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια να μην επιτρέπει την απλή χρήση αιγιαλού για τοποθέτηση καντίνας στην παραλία της Αγίας Αγάθης,οι “επενδυτές” από ότι φαίνεται έχουν διαφορετική άποψη και απτόητοι έστησαν και λειτουργούν ολόκληρο εστιατόριο χωρητικότητας 160 ατόμων.

Παρόλο ότι το θέμα έχει φτάσει στην Βουλή με σχετική ερώτηση της Κ.Ο. του ΜέΡΑ25 από ότι φαίνεται οι “επενδυτές” διακατέχονται από απύθμενο θράσος και σιγουριά ότι καμία υπηρεσία και κυβέρνηση δεν θα τους σταματήσει.

Η κοινωνία της Ρόδου βράζει και η υπουργός πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα. Την στιγμή που κλιμάκιο της Σ.Δ.Ο.Ε. βρίσκεται στο νησί μας και πραγματοποιεί ελέγχους και σε πολλές περιπτώσεις στην Λίνδο και την Παλαιά Πόλη έχει σφραγίσει καταστήματα μας είναι αδιανόητο ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν σφραγιστεί οι εν λόγω παράνομες επιχειρήσεις.

Ως πότε οι νομοταγείς πολίτες του νησιού μας θα ανέχονται αυτή την ασυδοσία;;;