Τα  στοιχεία μας  δείχνουν πως η τουριστική κίνηση εξελίσσεται  πάρα πολύ καλά για τη Ρόδο καθώς δεν έχουμε στοιχεία που να δείχνουν ακυρώσεις πτήσεων τσάρτερ δήλωσε ο αερολιμενάρχης Ρόδου κ. Δεληγιάννης.

«Κάθε ημέρα πραγματοποιείται  ο αριθμός των πτήσεων τσάρτερ που είχαν προδηλωθεί. Πάμε πάρα πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Δεληγιάννης.

Μόνο χθες πραγματοποιήθηκαν 80-85 πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Ρόδου όπως τόνισε.

Ο αερολιμενάρχης τόνισε πως η υπηρεσία του παρακολουθεί στενά τις δηλώσεις στις οποίες προβαίνουν οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό.

«Μας ανησυχούν οι δηλώσεις τους για μείωση των αφίξεων μετά τις 20 Αυγούστου. Εμείς δεν έχουμε ανακοινώσεις ότι μειώνονται οι πτήσεις. Οι ανανεώσεις των στοιχείων που έχουμε στη διάθεση μας γίνεται κάθε Παρασκευή. Μέχρι στιγμής πάμε πάρα πολύ καλά. Περιμένω αύριο τι θα γίνει», είπε.

Σε ερώτηση για τις αγορές από τις οποίες η Ρόδος αντλεί τουρίστες ο κ. Δεληγιάννης είπε:

«Έχουμε τουρίστες από την Γερμανία Ολλανδία Δανία, Εσθονία Ρουμανία Σερβία. Όσο για τη Μεγ. Βρετανία δεν έχουμε τη ροή που περιμέναμε. Έχουμε αφίξεις αλλά όχι τον αριθμό που περιμέναμε».

Σε ότι αφορά τις πτήσεις τουριστών από το Ισραήλ όπως τόνισε ο αερολιμενάρχης είπε  ότι πραγματοποιούνται αλλά σε  ορισμένες από αυτές υπάρχει μικρότερος αριθμός επιβατών.

 

 260 total views,  2 views today