Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος σε μήνυμά του για τον αυριανό εορτασμό της 25ης Μαρτίου αναφέρει:

Ως Δήμαρχος της Ηρωικής Κάσου μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε καλώ όλους του κατοίκους του νησιού την Τετάρτη 25 Μαρτίου ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής στους προγόνους των Ελλήνων, για τον αγώνα που έδωσαν την 25η Μαρτίου 1821 και κέρδισαν την ανεξαρτησία του έθνους, να σημαιοστολίσουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και κάθε σπίτι σε κάθε γωνία του νησιού μας ως ένδειξη υπερηφάνειας και αγωνιστικότητας.


Ως μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού ο Δήμος μας στις 12 το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου χωρίς της παρουσία κόσμου θα προβεί στην έπαρση της σημαίας μας στην πλατεία Ηρώων στο Φρυ από οπλίτη του 3ου ΛΕΘ Κάσου και παράλληλα θα ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος.


Οι Έλληνες γενικότερα και οι Κασιώτες ειδικότερα έχουν αποδείξει πολλές φορές με μεγαλείο της ψυχής τους χωρίς φόβο με ομοψυχία, ότι ενωμένοι βγαίνουν πάντα νικητές απέναντι σε κάθε κίνδυνό , απέναντι σε κάθε εχθρό . Οι καλύτερες μέρες είναι κοντά, οι Κασιώτες και οι Κασιώτισσες μένουμε πάντα δυνατοί, ενωμένοι με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με περίσσευμα αλληλεγγύης προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες και την δημόσια υγεία. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο κάθε δυσκολία με ψυχραιμία και δύναμη .

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Κάσου

 3,301 total views,  2 views today