Χθες ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το Σχολείο της Χάλκης. “Μια ήμερα που αποδεικνύει πως όταν ενώνονται οι θετικές δυνάμεις της προσφοράς, του ενδιαφέροντος και της αγάπης για το έργο το οποίο επιτελούμε, τότε το αποτέλεσμα έχει μόνο θετικό πρόσημο και στην δίκη μας περίπτωση μόνο χαμόγελα για τα παιδιά του σχολείου μας” αναφέρει ο Δήμαρχος Αγγελος Φραγκάκης.

Και προσθέτει:
Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Χάλκης Σπυρίδη Διοσμακη, το πρόγραμμα Άγονη Γραμμή Γόνιμη σε συνεργασία με τον όμιλο εταιριών ΕΛΠΕ, το ίδρυμα Λασκαρίδη, τη διεθνή εταιρία προϊόντων υγείας Γερολυμάτος και την ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, ο καθένας ξεχωριστά μας έδωσε την αμέριστη χαρά να μοιράσουμε στα παιδιά τις ευγενικές δωρεές τους.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ», το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα στα απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου, σε συνεργασία με τον όμιλο ΕΛΠΕ πρόσφερε τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, ένα για κάθε παιδί, ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην γνώση και στην πληροφορία, σε μια εποχή μάλιστα που η εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των μαθητών.
Εν συνέχεια το κοινωφελές ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης πραγματοποίησε δωρεά σε ατομικά μπουκαλάκια ” παγουρινο ” με στόχο την εκπαίδευση και την εξοικείωση των παιδιών στην επαναχρησιμοποίηση υλικών της καθημερινότητας και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Επιπλέον η χρήση ατομικού μπουκαλιού από τους μικρούς μαθητές προστατεύει την υγεία των παιδιών και ενισχύει τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η διεθνής εταιρεία Γερολυματος International Α.Ε.Β.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και της Ομορφιάς παρείχε στα παιδιά προϊόντα της.
Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πρόσφερε στους μικρούς μαθητές σκουφιά και κασκόλ της εταιρείας Adidas για τις χειμωνιάτικες ημέρες που έρχονται.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσφέρουν από καρδιάς και δίνουν απλόχερα χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο στα παιδιά μας.

 1,950 total views,  2 views today