Μεγάλο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα την Οδική Ασφάλεια συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των χρηστών του οδικού δικτύου, σε μια προσπάθεια για την μείωση των τροχαίων στην περιοχή μας.

Ο Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός θα απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του, Δημοτικού, Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου της φετινής σχολικής χρονιάς και θα έχει θέμα την Οδική Ασφάλεια.

Για την καλύτερη διοργάνωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την συμμετοχή της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου σε θέματα Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Εθελοντισμού, Χαρούλας Γιασιράνη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα Μεταφορών κι Επικοινωνιών, Χρήστου Μπάρδου και της προέδρου της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, Ελένης Καρύδη.

Ο Εντεταλμένος σε θέματα Μεταφορών κι Επικοινωνιών, Χρήστος Μπάρδος, μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι : «Στόχος μας είναι η ενημέρωση αλλά και η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα θέματα αυτά. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοια κίνητρα όπως ένας μαθητικός διαγωνισμός και μάλιστα τόσο μεγάλης εμβέλειας, που θα περιλαμβάνει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια θα βρει τον στόχο της».

 370 total views,  2 views today