Μαλλιά κουβάρια στην τοπική Νέα Δημοκρατία από λαθεμένους και πρωτοφανείς χειρισμοιύς που έφεραν προ τετελεσμένων όλους και εξέθεσαν ακόμη και την πανίσχυρη υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη.

Χτες στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ “αποχώρησε από το σπίτι του”, εννοώντας την Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Ταρασλιάς. Ο κ. Ταρασλιάς, μη συμφωνώντας με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από τον επικεφαλής της ΝΟΔΕ δήλωσε πως είναι απαράδεκτη κατάσταση και μεθοδεύσεις που δεν συνάδουν με την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος.

Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι κ. Χατζημάρκος και Κόκκινος. Ο δεύτερος ήθελε να τοποθετηθεί για να  ζητήσει την στήριξη και να σχηματίσει συνδυασμό εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, όμως ο πρόεδρος της Νομαρχιακής δεν του έδωσε τον λόγο.

Αναγκάστηκε ο κ. Κόκκινος να μοιράσει το αίτημα του γραπτώς, προκαλώντας λεκτική επίθεση εναντίον του! Ο κ. Κόκκινος θεωρήθηκε αγενής, για να πάρει και απάντηση πως ο επικεφαλής της ΝΟΔΕ θα τον στείλει στον πειθαρχικό για διαγραφή!!

Στο ίδιο μήκος κύματος, με σκληρή αντίδραση, εμφανίζεται και ο Μανώλης Καμπουρόπουλος ενώ γενικευμένη είναι η αντίδραση απ’ όλα τα στελέχη, πλην των στελεχών που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο τελευταία.

Πάντως από τις διαδικασίες η συνοχή βγαίνει πληγωμένη, παρά την όπως αναφέρθηκε ισχυρή υποψηφιότητα. Οι μεθοδεύσεις ήταν τέτοιες που έξέθεσαν τον Γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη αφού όσα έγιναν του χρεωνονται στο ακέραιο – άλλωστε ήταν στη Ρόδο προ ημερών και φωτογραφήθηκε με τους υποψηφίους, δίνοντας το έναυσμα για τις εξελίξεις αλλά και για τις αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Διαγωνισμοί για πώληση και ενοικίαση ακινήτων προς αξιοποίηση

Σημειώνεται πως την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, μέλη της ΝΟΔΕ αλλά και όσοι ως τώρα ασχολήθηκαν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές πληροφορήθηκαν από τις εφημερίδες.

 280 total views,  2 views today