Μανδρακός, Σαρικάς, Κατσογριδάκης: Θα ψηφίσουν την Κυριακή Κολιάδη!

2103

Ο Βαγγέλης ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ μιλώντας σήμερα στον sky δήλωσε πως στις εκλογές της Κυριακής θα ψηφίσει τον Αλέξανδρο ΚΟΛΙΑΔΗ. Την ίδια δήλωση έκανε σήμερα στον sky και ο γιατρός Μανώλης Σαρικάς: Θα ψηφίσω τον Αλέξανδρο Κολιάδη, πιστεύοντας πως η ανακοίνωση της παράταξης μας είναι έξω από την θέληση των ψηφοφόρων μας.

Ο κ. Μανδρακός είπε πως δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια έναν Αγιο Βασίλη που θα εξαγοράζει συνειδήσεις, που θα αγοράζει απόψεις και θα ψηφίζει με τέτοια κριτήρια. Για τους λόγους αυτούς τόνισε ο κ. Μανδρακός προσωπικά θα ψηφίσω τον Αλέξανδρο Κολιάδη.

Ο Μανώλης Σαρικάς

Στο ίδιο κλίμα και ο κ. Σαρικάς, τόνισε πως δεν μπορεί να ψηφίσει έναν για δήμαρχο που επί τετραετία δεν έκανε κάτι για τη Ρόδο!

Ο Κατσογριδάκης

Ο κ. Κατσογριδάκης με γραπτή δήλωση του τάσσεται εμμέσως υπέρ του κ. Κολλιάδη:

“Η στάση της παράταξής μας είναι πια γνωστή. Απόλυτη ουδετερότητα. Σέβομαι, σαν μέλος της παράταξης, αυτήν την απόφαση. Επειδή πολλοί φίλοι με ρωτάνε τι θα κάνω εγώ, όχι σαν δημόσιο πρόσωπο αλλά σαν υπεύθυνος πολίτης στον δεύτερο γύρο, τους λέω τι δεν θα κάνω:- Δεν θα κάνω αποχή- Δεν θα ρίξω λευκό, ούτε άκυρο- Δεν θα ψηφίσω έναν συνδυασμό τα πεπραγμένα του οποίου καυτηρίασα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την προεκλογική εκστρατεία μου. Καλή ψήφο!”

Η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Μανδρακού

Αγαπητοί μου συμπατριώτες.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και ιδιαίτερα εκείνους που με τίμησαν με σταυρό προτίμησης, για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στο ρόλο μου, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έναν ρόλο που σκοπεύω να υπηρετήσω με εντιμότητα, συνέπεια και σταθερότητα, με μοναδικό κριτήριο το γενικότερο συμφέρον του νησιού και της κοινωνίας. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου, η λογική της υπεκφυγής και της διατήρησης των ισορροπιών.

Από την αρχή στρατεύτηκα σε μια παράταξη με σκοπό να αλλάξει η σημερινή δημοτική αρχή, να φύγει ένας αποτυχημένος δήμαρχος και να αναλάβει η παράταξη μας την διοίκηση του Δήμου. Μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, εξακολουθώ να πιστεύω στον ίδιο στόχο και θα αγωνιστώ με την ίδια αποφασιστικότητα παραμένοντας συνεπής και σταθερός στις απόψεις μου.

Η ανακοίνωση της παράταξής μας που προέκυψε μετά από διαβούλευση, είναι πολιτικώς ορθή και εκφράζει έναν συγκερασμό απόψεων των μελών μας και η οποία με καλύπτει. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης, επιθυμώ κι εγώ να εκφράσω την προσωπική μου, πολιτική άποψη κατά συνείδηση.

Ο σημερινός δήμαρχος ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, πρέπει να χάσει στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Τον Αλέξανδρο Κολιάδη δεν τον γνωρίζω καλά. Γνωρίζω όμως καλά τον δήμαρχο των τελευταίων 4 ετών, της αποτυχίας και τον εκφραστή μιας άθλιας νοοτροπίας που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ραγιάδες που δεν έχουν αξιοπρέπεια, ιδανικά και αρχές και των οποίων προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο τους, την άποψή τους, με διάφορους τρόπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική.

Δεν πρόκειται να υποταχθώ ή να προσκυνήσω σε καθεστωτικές αντιλήψεις με άθλιες μεθοδεύσεις. Δεν πρόκειται να μείνω απαθής ή να τηρήσω ίσες αποστάσεις από την αναγκαστική επιλογή που έχω να κάνω την ερχόμενη Κυριακή. Δεν θα μείνω στο σπίτι, αλλά θα πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα πρωτίστως ως πολίτης που αγαπώ τον τόπο μου αλλά και ως εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα ψηφίσω λευκό ή άκυρο αλλά θα στηρίξω την υποψηφιότητα που είναι απέναντι σε όσα εγώ απεχθάνομαι και καταδικάζω.

Προτρέπω τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο. Η αποχή και το λευκό- άκυρο δεν είναι λύση. Λειτουργούν υπέρ του ισχυρότερου συνδυασμού.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, είναι για μένα και υποχρέωση και καθήκον να σας γνωστοποιήσω χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, την πολιτική μου άποψη για το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής.

Δεν θα παραστήσω τον Πόντιο Πιλάτο και δεν θα “νίψω τας χείρας μου“.
Καλή ψήφο!