Την πεποίθηση ότι η σχέση του τουρισμού με το διαδίκτυο δεν εξελίσσεται απλά αλλά αποτελεί πλέον μια ισχυρή και μόνιμη τάση που επεκτείνεται σε όλες τις εκφάνσεις του τουριστικού προϊόντος, εξέφρασε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο Επιστημονικό Συνέδριο με  θέμα: «Τουρισμός-Διαδίκτυο και ο ρόλος της Περιφέρειας.»

Το συνέδριο διοργανώθηκε στη Ρόδο από τον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων και την Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στον κυρίαρχο ρόλο πλέον του Διαδικτύου από τις κρατήσεις έως την επικοινωνιακή διαχείριση και την τουριστική προβολή.

«Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι ότι στην ψηφιακή εποχή, η επανατοποθέτηση του τουριστικού μας προϊόντος μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, μπορεί να προσδώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη χώρα μας .

Πρέπει να πάμε σε έναν επανασχεδιασμό με γνώμονα σύγχρονα κριτήρια και με την εφαρμογή εναρμονισμένων υπηρεσιών ψηφιακού τουρισμού. Από την παροχή πληροφορίας έως την εμπορική και επιχειρηματική συναλλαγή.» τόνισε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.

 198 total views,  4 views today