Μεγάλες ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” -Συνέντευξη του Κ. Σαββιδάκη στον Sky

2197

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1, και που καθήλωσαν τη φετινή χρονιά το τηλεοπτικό κοινό.

Τα γυρίσματα στο “Διαφάνι”, το τηλεοπτικό χωριό της σειράς, έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς, και γι’ αυτά μίλησε στον Ρ/Σ Sky και τη Νατάσα Παμπρή o συμπατριώτης μας, Ροδίτης ηθοποιός, Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά -Γρηγόρη.

Ο κ. Σαββιδάκης τόνισε ότι τα νέα επεισόδια θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές με την πλοκή του σεναρίου, καθώς έρχονται πολλές ανατροπές που δεν περιμένουμε: “Ο παπα- Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου πάντα και θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό”, είπε χαρακτηριστικά, αφού στα πρώτα επεισόδια θα ακολουθήσει ένας “εμφύλιος” στο χωριό, με υπαιτιότητα του Σεβαστού Δούκα.

«Ακόμη κι εμείς οι ίδιοι οι συντελεστές, τρελαινόμαστε με τα σενάρια που έχουμε στα χέρια μας, με όλη αυτή τη φαντασία στην ιστορία. Γίνεται ένας χαμός στα επόμενα επεισόδια, δεν περιγράφεται…Πάλι ο Δούκα ανάβει φωτιές στο χωριό, πάλι βάζει το χέρι του».

Ο κ. Σαββιδάκης αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε όλο το καστ και το πόσο όμορφα περνάνε όλοι στα γυρίσματα της σειράς, λέγοντας ότι «είμαστε πλέον σαν οικογένεια».

Όπως είπε, η σειρά θα προβάλλεται περίπου ως τις 20 Ιουνίου και στη συνέχεια από το Σεπτέμβριο για το δεύτερο κύκλο. Ήδη το σενάριο που έχουν στα χέρια τους οι ηθοποιοί είναι στο 129ο επεισόδιο, ενώ επισήμανε ότι όλη η παραγωγή εργάζεται καθημερινά σχεδόν 12 ώρες.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τελικά θα αποδειχθεί ότι ο γιος της Αννέτ (Κάτια Δανδουλάκη) είναι ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης).

Για το αν φοβάται μήπως η ιστορία «ξεχειλώσει» στο δεύτερο κύκλο, από τον Σεπτέμβρη που θα προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά την τεράστια επιτυχία που καταγράφεται (στον α’ κύκλο), ο Ροδίτης ηθοποιός υπογράμμισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, δεδομένης της πλοκής και της ανατροπής που συνεχώς έρχεται στο «Διαφάνι», κρατώντας σε αγωνία τον τηλεθεατή.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα καταφέρει να επισκεφθεί το καλοκαίρι τη Ρόδο, ο κ. Σαββιδάκης, τόνισε ότι μέσα στον Αύγουστο που θα διακοπούν τα γυρίσματα για λίγες ημέρες, σίγουρα θα βρεθεί στο αγαπημένο του νησί που τόσο του έχει λείψει!