Μεγάλη ανταπόκριση για βοήθεια

1502

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, στους συλλόγους, στους επιχειρηματίες και σε κάθε συνάνθρωπο που αγκάλιασε την πρόσκλησή  μας για υποστήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Ανατολικής Αττικής» δηλώνει η κ. Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου  κόσμος πολύς έσπευσε στα γραφεία της, προκειμένου να προσφέρει κάποια από τα αναγκαία είδη. Η συμμετοχή και η προσφορά ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρόδου ομαδοποίησαν και συσκεύασαν τις προσφορές, προκειμένου σήμερα το απόγευμα να γίνει η πρώτη αποστολή τους  στους πληγέντες Δήμους της Ανατολικής Αττικής. Όλες οι μεταφορές γίνονται με την ευγενική χορηγία των μεταφορικών εταιρειών. 

Η Ρόδος για μια ακόμη φορά δείχνει όχι μόνο το κοινωνικό της πρόσωπο αλλά την ετοιμότητά της με την αποτελεσματική και γρήγορη ανταπόκριση της σε θέματα αλληλεγγύης. 

Από  την κα. Άννα Ζωάννου γίνεται έκκληση να σταματήσει η προσφορά σε ιματισμό (ρούχα, κλινοσκεπάσματα κτλ), η οποία καλύφτηκε και να συνεχιστούν μόνο οι προσφορές σε φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό.