Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για τους μαζικούς εμβολιασμούς των εργαζομένων.

Αυτό δήλωσε  σήμερα μιλώντας στον Sky o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλης Μαρκόπουλος υπογραμμίζοντας πως από την περασμένη Παρασκευή έχουν μπει στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την υλοποίηση της πρότασης της ΕΞΡ.

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση κυρίως από ξενοδοχεία της Νότιας Ρόδου, οι εργαζόμενοι των οποίων  δεν έχουν το χρόνο και τα μεταφορικά μέσα  για να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα. Εμείς απλοποιούμε τη διαδικασία. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος εμβολιασμού στις μονάδες του νησιού», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος .

Για τις αντιδράσεις σχετικά με τη φωτιά και το μπλάκ άουτ ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως οι τουρίστες αντέδρασαν με ψυχραιμία και κατανόηση.

«Οι πελάτες καταλαβαίνουν τα προβλήματα που προκαλούνται σε τέτοιες περιπτώσεις από φυσικές καταστροφές. Στα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έγινε αντιληπτό το πρόβλημα, γιατί τέθηκαν σε λειτουργία οι γεννήτριες που κάλυψαν τις ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα.  Έμαθαν οι τουρίστες για τη φωτιά και ένιωθαν τον καπνό», δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Σε ερώτηση αν εκφράστηκαν ανησυχίες από ξένους τουριστικούς πράκτορες για την φωτιά και τις διακοπές ηλεκτροδότησης ο κ. Μαρκόπουλος είπε:

«Δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα και υπήρξαν επαφές με τους τουρ οπερείτορς. Ευτυχώς στο αεροδρόμιο δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Μεγάλα  ειδησεογραφικά sites του εξωτερικού επικοινώνησαν μαζί μας και διαπίστωσαν πως προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν και όλα ήταν υπό έλεγχο».

 470 total views,  2 views today