Τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών στην αγορά της Ρόδου, αλλά και γενικότερα της Δωδεκανήσου, εξέφρασε μιλώντας στον SKY ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, σημειώνοντας ότι οι όποιες πρόσκαιρες τεχνητές ελλείψεις παρατηρούνται στα αντισηπτικά υγρά, άμεσα αποκαθίστανται.

Ο κ. Πάππου είπε ότι παρατηρείται μικρή αύξηση της επισκεψιμότητας στα super market της περιοχής μας τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο προέτρεψε τους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται, γιατί δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τέλος, αναφέρθηκε στην τήρηση των προληπτικών μέτρων υγιεινής για την ασφάλεια των εργαζομένων και την ομαλή λειτουργία των Super Market.

Σημειώνεται ότι αποτίμηση της κατάστασης στην αγορά και την διασφάλιση της επάρκειας αγαθών λόγω κορωνοϊού έγινε σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης με τη συμμετοχή του γ.γ. Εμπορίου Παναγιώτη Σταμπουλίδη και στελεχών αλυσίδων Super Market.

 206 total views,  2 views today